Menu

Marknadskoordinator som älskar mediebranschen, teknik och kundkontakter

Vi söker dig som verkligen gillar att kommunicera i skrift, bild och tal och som är riktigt bra på att ta hand om kunder på olika marknader och i olika länder. Du ska vara kreativ, driven och utåtriktad, tycka om att jobba med människor och ha god koll på mediebranschen både lokalt och globalt.

Adeprimo

Adeprimo är en av Nordens ledande digitala byråer med 45 anställda och kontor i Östersund, Västerås, Örebro, Trollhättan och Vasa Finland. Bolaget grundades vid Internets barndom runt 1995, och har stadigt växt till den marknadsledande position det har idag. På kundlistan finns många av de allra största företagen och koncernerna i medie- och i resebranschen.

Inom produktverksamheten Tulo jobbar vi med affärsutveckling, strategier, analys, e-tidningar, betalningar och affärssystem hos mediekoncerner som till exempel Mittmedia, Hallpressen, Gota Media, Sörmlands Media i Sverige och Keskisuomalainen och Kaakon Viestintä i Finland.

Vi har också digital byrå som jobbar med allt från varumärken, strategier och design till att bygga sajter och appar till bland andra SkiStar, Medley, Försvarsmakten och Nordic Hotel & Resorts.

Jobbet

Vi har en produktfamilj som heter Tulo som riktar sig mot mediebranschen. Vi är marknadsledande i Sverige och Finland och har närmare 100 lokaltidningar i stallet just nu.

Tulo PayWay är ett affärssystem för att sälja tidningars innehåll digitalt. Kunder registrerar konton, loggar in, köper prenumerationer och betalar via PayWay. Tulo E-Magin är en e-tidningsläsare som utöver papperstidningar även används av magasin, till företags årsredovisningar, broschyrer och mycket annat. Produktfamiljen består också av Tulo Messaging som används för sms- och mms-tjänster samt Tulo Loyalty som bland annat tar hand om kundernas lojalitetsprogram och kundkort.

I din roll som marknadskoordinator kommer du att jobba tajt med både våra kunder och vårt utvecklingsteam. Du jobbar med merförsäljning mot våra befintliga kunder, utvecklar kundrelationer och vårt nätverk. Du är givetvis affärsmässig, serviceinriktad och strukturerad i ditt arbete.

Du är ansvarig för all vår kommunikation och marknadsföring mot nya och befintliga kunder. Det innebär allt från att ta fram produktbeskrivningar och marknadsföringsmaterial, till att uppdatera våra webbsajter, jobba med produktlanseringar, seminarier och våra årliga kundevent. Du kommer också regelbundet att skriva och skicka ut nyhetsbrev med produktnyheter och omvärldsbevakning till våra kunder.

Vi jobbar i team på flera orter i Sverige och i Finland. Därför ser vi gärna att du jobbar i Trollhättan, Västerås eller i Vasa i Finland. Jobbet innebär en del resor, framför allt inom Norden.

Eftersom vi bygger en marknadsledande teknisk affärsplattform för digitala medier, bör du ha en god förmåga att förklara kluriga tekniska saker på ett enkelt sätt. Det är givetvis också en stor fördel om du förstår dig på hur agilt utvecklingsarbete fungerar.

Vi erbjuder

Du

Det är ett plus om du också:

Vi

Intresserad?

Stämmer det in på dig, eller kanske på någon du känner? Härligt! Skicka ett mejl med CV och personligt brev till jan.lauren@adeprimo.se, senast den 10 augusti.

Här finns vi

Kom gärna upp om du vill ha en kram eller en kopp kaffe.

Östersund

Zätagränd 11
831 30 Östersund
Hitta till oss

Örebro

Storgatan 3
703 61 Örebro
Hitta till oss

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås
Hitta till oss

Stockholm

Atlasgatan 15
113 20 Stockholm
Hitta till oss

Vasa, Finland

Strandgatan 2 G8
FI-651 00 Vasa
Hitta till oss

Adeprimo är ett dotterbolag inom MittMedia-koncernen. MittMedias verksamhet innefattar 18 dagstidningar, elva gratistidningar, digitala medier, kommersiell radio, webb-tv, tryckerier och appar.

The Office Cat
© 2017 – All rights reserved