Menu

WordPressutvecklare

Vi söker fler utvecklare. Är du ett ess på WordPress? Älskar du att utveckla snygga och lättnavigerade webbplatser med fokus på konvertering. Då låter du perfekt.

Adeprimo

Vi är en digital byrå som älskar att hjälpa våra uppdragsgivare att uppfylla behov, övervinna utmaningar och att dela passioner. Vi tror på att utforska och att våga visa vägen. Att koppla samman affär med teknik och design – det är vår grej.

Till vår hjälp har vi våra koncept, produkter och ett 40-tal hängivna kollegor. En perfekt blandning av systemutvecklare, interaktionsdesigners, arkitekter, formgivare och projektledare i alla åldrar. Vår yngsta kollega är 20. Den äldsta 60.

Tillsammans med våra kunder skapar vi upplevelser som människor behöver, använder och gillar.

Jobbet

Som utvecklare på Adeprimo jobbar du med utveckling av Sveriges bästa digitala tjänster och webbplatser inom framförallt turism, media och handel.

Du ingår i ett kreativt team med andra utvecklare, creative director, art director, copywriter, interaktionsdesigner och projektledare. Arbetet sker i nära samarbete med ditt team och kund vid kravställning, konceptutveckling, utveckling och kreativ förvaltning.

Vi förväntar oss att du drivs av att skapa användarvänliga tjänster, som verkligen skapar nytta. Att du älskar det du gör och ser utveckling som mer än ett jobb. Och att du verkligen gillar att ha en nära kontakt med kund och beställare.

Kreerar, dricker du kaffe och spelar pingis gör du på vårt fantastiska huvudkontor i Östersund med 30-talet kollegor.

Krav

Meriterande kunskaper

Intresserad?

Stämmer det in på dig, eller kanske på någon du känner? Härligt! Skicka ett mejl med CV, personligt brev och portfolio till mattias.rosberg@adeprimo.se. Om du har frågor kring tjänsten ring Mattias på 076-771 58 01.

Här finns vi

Kom gärna upp om du vill ha en kram eller en kopp kaffe.

Östersund

Zätagränd 11
831 30 Östersund
Hitta till oss

Örebro

Storgatan 3
703 61 Örebro
Hitta till oss

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås
Hitta till oss

Stockholm

Atlasgatan 15
113 20 Stockholm
Hitta till oss

Vasa, Finland

Strandgatan 2 G8
FI-651 00 Vasa
Hitta till oss

Adeprimo är ett dotterbolag inom MittMedia-koncernen. MittMedias verksamhet innefattar 18 dagstidningar, elva gratistidningar, digitala medier, kommersiell radio, webb-tv, tryckerier och appar.

The Office Cat
© 2017 – All rights reserved