Menu

Destination Sälenfjällen

Destination Sälenfjällen är det gemensamma bolaget för utveckling av besöksnäringen i området. Över 100 företag från det lokala och regionala näringslivet är anslutna till destinationsbolaget som har som mål att öka andelen besökare året runt i Sälenfjällen. Sälenfjällen är norra Europas största alpina skidområde och nordens största friluftsområde med cirka 3 miljoner gästnätter per år. Vid högsäsong under vintertid rör sig cirka 100 000 personer dagligen i området. I Sälenfjällen finns de alpina resmålen Kläppen, Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Hundfjället och Stöten.

salenvinter

Vi har tagit fram grafisk profil, visuell identitet, logga och skapat en inspirerande webbplats, salenfjallen.se.

Sälenfjällens sajt byggd i WordPress

Syftet med den grafiska profilen och visuella identiteten är att skapa en modern, varm och inbjudande känsla. Webbplatsens huvudsyfte är att positionera varumärket och att bekräfta och bevisa Sälenfjällen som marknadsledare och stärka Sälenfjällen som året runt destination. Webbplatsen ska inspirera och skapa intresse för Sälenfjällen genom att öka besökarnas kunskap om området och låta dem upptäcka bredden på ett visuellt tilltalande sätt, lite likt en galleria med skyltfönster till aktiviteter som inspirerar och skapar sug.

salensommar-1

Här finns vi

Kom gärna upp om du vill ha en kram eller en kopp kaffe.

Östersund

Zätagränd 11
831 30 Östersund
Hitta till oss

Örebro

Klostergatan 23
703 61 Örebro
Hitta till oss

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås
Hitta till oss

Stockholm

Atlasgatan 15
113 20 Stockholm
Hitta till oss

Vasa, Finland

Strandgatan 2 G8
FI-651 00 Vasa
Hitta till oss

Adeprimo är ett dotterbolag inom MittMedia-koncernen. MittMedias verksamhet innefattar 18 dagstidningar, elva gratistidningar, digitala medier, kommersiell radio, webb-tv, tryckerier och appar.

The Office Cat
© 2019 – All rights reserved